Net cevabı biz çok kereler verdik. Tek bir yerde paylaşım yapmıyorum. Websiteleri boşuna açmadık. İnsanlar okumuyor. Youtube kanalını da boşuna açmadık. İnsanlar seyretmiyor. Kitabın ortasından açıp konuları anlamaya çalışıyorlar ama nafile. Sorun bizde değil; sonradan bu konuları anlamaya çalışanlarda..
1. Önceki medeniyetlerin de anlatımlarında "yaklaşırken kızıl, uzaklaşırken mavi renkte" olacağı belirtilmiş. Hopiler o yüzden "Kızıl Kaçina, Mavi Kaçina" demişler. Işık kaynağının uzaktaki dalga boyu ile yaklaştığındaki ışık dalga boyu farklılık arz edebilir. O yüzden uzaktayken her türlü gökyüzü cismini gözlerinizle veya standart cihazlarınızla göremezsiniz.
2. Gökyüzü tamamen doludur ama sizin görebildiğiniz yıldız sayısı sizin gözlerinizin algı kapasitesi kadardır. Dalga boyu (gün ışığı, kızıl ötesi gibi) ve titreşim frekansı önemlidir. Gözlerimiz veya elimizdeki cep telefonları teknik olarak gökyüzü cisimlerini görmekte yetersizdir. O yüzden teleskoplar kullanılır. Teleskopların türleri olduğu gibi boyutları, mercekleri, filtreleri de önemlidir. Yani standart bir mercekler bütün gökyüzü cisimlerini göremezsiniz. Nibiru kızıl renkte ışık saldığı için "kızıl ötesi filtre" kullanmanız şarttır.
3. Önceki medeniyetlerin anlatımlarına bakarsanız "İkinci Güneş / Second Sun" da derler. Çünkü Nibiru'nun yörüngesi 3567 yıl olduğu ve ötegezegen olduğu için çok uzundur. Yani uzunluk arttıkça açısal hareket daralır. Güneş'in arkasındaki konumunda uzun süre kalır. Bunda çok büyük hikmetler de bulunur. Nibiru'nun devasa elektromanyetik dalgalarının çoğunu Güneş çeker. Güneş'in son 40 yılda giderek daha fazla aktifleşmesi o yüzdendir. Jeomanyetik fırtınaların gücü ve sayısı her yıl artmıştır.
4. Nibiru'nun 13 derecelik açı ile Güneş arkasından çıkması bile Dünya için kaotik afetlerin başlangıcı demektir. Carlos Munoz Ferrada "o, Güneş'in arkasından ve Doğu istikametinden Dünya'ya yanaşarak ve 13 derece açı ile meydana çıkacak" demiştir. Bugün 2-8 derecelik bir açı ile bile meydana çıktığında insanlar artık çıplak gözle bile görür hale geldi. Bunda Nibiru'nun Dünya'ya iyice yaklaşmasının da etkisi var. Artık ışığı görülebilir dalga boyunda.
5. Nibiru'nun ön kısmındaki sis bulutu onun her zaman görülmesini engelliyor. Nibiru sabit bir yapı değil, sürekli hareket ediyor. 5 farklı boyutta, 4 farklı hareket tarzı ve 5 farklı hızı bulunuyor. O yüzden günde 2 kere yarımşar saat yer teleskopları ile görüntü alınabiliyordu. SOHO LASCO 2 ve 3 ile Stereo A ve B uydularından devamlı görüntüler alınabiliyor. Onlarda bile 24 saat görülemiyor. Belirli saat aralıklarıyla..
6. 6-7 ay öncesine kadar Schumann Rezonansı'nda üst ve alt hareketlerindeki piklerde bile 1-2 ayda bir ciddi değişim görülürken şu anda birkaç günde bir görülüyor. Nibiru'nun ve Güneş'in elektromanyetik dalgaları Dünya'ya aşırı etki ediyor.
Nibiru'nun meydana çıkışı çok yavaş oldu. Düne kadar biz resimlerle ve videolarla gösterirken türlü bahaneler buluyorlardı, şimdi ise "tüm Dünya neden göremiyor?" diyorlar. İnsanların soruları bitmez. Ne kadar açıklarsanız açıklayın hep bir kaçamak yol aramanın derdindediler. Sadece buradaki arkadaşlar değil, diğer sosyal medya mecralarındaki insanlar da böyle. Bu tür konuları en detaylı açıklayan benim ama insanlar okumuyorlar. Biraz da Astronomi ve Astrofizik öğrenilmesi gerek. Adama uzaydan bahsediyorum adam uzayı tepsi gibi zannediyor. Uzayın üç boyutlu olduğunu idrak bile edemiyor. En temel konularda bile bilgisiz olan insanlara siz oturup sıradışı ve devasa bir yapıyı anlatamazsınız. Hem mini galaktik sistem, hem kuasar sistemi, hem gezegen, hem kuyruklu yıl, hem içinde Kara Delik barındıran sistem olan başka bir yapı daha önce görülmemiş. Astronomların çoğunun onu inkar etmesi bu yüzden.. Çünkü onların bildikleri pek çok Astronomi ve Astrofizik konusu da yerle bir oluyor. Onlar meslekleri ve işleri ellerinden gitsin istemiyorlar. Ancak aslında bu onların vizyonunu genişletecek bir konu. Bazıları yavaş yavaş kabul ediyor artık.
Comments